Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς στο aekbc.gr

Πριν από (περίπου) 11 μήνες «απαθανατιζόταν» μαζί με φίλους του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ – Πλατανιάς! 

Πού να ‘ξερε τότε, ότι επρόκειτο για «πρελούδιο» ενός «déjà vu», που δεν είχε φανταστεί ότι μπορεί να «συνθέσει» ούτε ο πιο προικισμένος δημιουργός…

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς όντας επισκέπτης τότε (22 Αυγούστου 2015) στην Αθήνα, επέλεξε να δει την ΑΕΚ, μαζί με την παρέα του. Η μοίρα ήθελε στις 14 Ιουνίου 2016 να συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να φορέσει τη φανέλα της για τα επόμενα τρία χρόνια. Για εκείνη την εντυπωσιακή συγκυρία αλλά και για τη μεταγραφή του στη «Βασίλισσα» ο διεθνής Μαυροβούνιος γκαρντ μίλησε στο aekbc.gr:

Μαθημένος στην πίεση «δήλωσε» ο Νίκολα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ΑΕΚ. Ξέρω πολύ καλά τη δυναμική, που έχει ο σύλλογος και πού έρχομαι. Θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Από πολύ μικρός αγωνιζόμουν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στα πρωταθλήματά τους και έτσι ξέρω πώς είναι τέτοιου είδους πίεση. Είμαι σίγουρος, ότι θα το χειριστώ σωστά».

Τι του αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι; «Απολαμβάνω πολύ να παίζω “picknroll”. Ό,τι προκύπτει μετά απ’ αυτή την κατάσταση με κάνει να αισθάνομαι καλά. Συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό και το σκοράρισμα και οι ασίστ».

Για την εμφάνιση-έκπληξη του περασμένου καλοκαιριού στον αγώνα ΑΕΚ – Πλατανιάς: «Είναι αλήθεια. Ήμουν εκεί! Βρισκόμουν στην Ελλάδα για διακοπές. Το είχα ανεβάσει άλλωστε στο «Instagram». Λατρεύω να βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά και να παίζω. Όποτε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο από το μπάσκετ, θα πηγαίνω σίγουρα στο γήπεδο (για να βλέπω ποδόσφαιρο)».

Η μεταγραφή του Νίκολα στην ΑΕΚ προκάλεσε αίσθηση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή, που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον, και ο διεθνής άσος τόνισε:

«Kαταρχήν, θέλω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ξέρω, ότι ο κόσμος περιμένει πάντα πολλά από τις νέες μεταγραφές. Αυτή είναι η ομορφιά σ’ αυτό, και είμαι πανέτοιμος για να κάνω τα πάντα ώστε να μην απογοητεύσω κανέναν».