Αγωνιστική Έδρα

Το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων (Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων), των 9.025 θέσεων, αποτελεί το ΣΠΙΤΙ μας από τις 22 Ιουνίου 2020, όταν και υπεγράφη η παραχώρηση/εκμίσθωσή του στην ΑΕΚ BC, και συνιστά την ΕΔΡΑ της «Βασίλισσας» και της ΑΕΚ BC ΑCADEMY.

Βρίσκεται επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως 59, Αρτάκης, Ελλησπόντου και Τραπεζούντος, του Δήμου Φυλής.

Στρατηγικός στόχος η δημιουργία μίας νέας πολιτισμικής ταυτότητας και ενός νέου brand name για την ευρύτερη περιοχή και μακροπρόθεσμος στόχος η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Ολυμπιακού Κέντρου.

Η ΑΕΚ έκανε ανεπίσημη πρεμιέρα στις εγκαταστάσεις, στη νικηφόρο (102-81) φιλική αναμέτρηση με «αντίπαλο» τους London Lions και επίσημη πρεμιέρα στο πλαίσιο της Basket League, στη νικηφόρο (81-69) αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα.

Έκτοτε, το Olympic Hall εξελίχθηκε σε μόνιμο αθλητικό/πολιτιστικό προορισμό αφού φιλοξένησε δεκάδες αγώνες και εκτός ΑΕΚ, ήτοι αναμετρήσεις Μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, τουρνουά της ΕΟΚ, διοργανώσεις εθνικού, πανευρωπαϊκού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος άλλων αθλημάτων, άλλες εκδηλώσεις, δράσεις κλπ.

    Φόρμα Ενδιαφέροντος

    Αν σας ενδιαφέρει να πραγματοποιήσετε στο χώρο μας κάποια εκδήλωση, μη διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο