Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ – Ζολνόκι

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με Ζολνόκι:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα. Νιώσαμε κάποιες στιγμές πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Το γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο δύσκολα στην Ουγγαρία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι δεν σταματήσαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε σοβαρά για 40 λεπτά. Όπως έγινε και με το Λαύριο, οι παίκτες που έρχονταν από τον πάγκο ανταποκρίθηκαν και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Το ματς αυτό τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, ανέφερε: «Προφανώς είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσεγγίσαμε πολύ σοβαρά το ματς και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά της νίκης. Εκτελέσαμε ιδανικά τις εντολές του προπονητή και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Ο προπονητής της Ζολνόκι, Στόγιαν Ίβκοβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Για πολλούς παίκτες ήταν το πρώτο ματς σε τέτοιο επίπεδο και δεν έδειξαν έτοιμοι. Είμαι βέβαιος ότι στον δεύτερο γύρο στην Ουγγαρία θα είναι ένα πιο σκληρό ματς. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ».

Ο Μίλος Μπορίσοφ τόνισε: « Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Κέρδισε εύκολα γιατί ήταν καλύτεροι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Χάσαμε έναν από τους πιο βασικούς παίκτες μας τον Κίνει αλλά ελπίζω ότι όταν επιστρέψει να είμαστε καλύτεροι».