«Σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας…»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοάν Πλάθα, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της Basket League.

«Προερχόμαστε από ακόμη μία σημαντική νίκη στην Ευρώπη, αλλά συνήθως κάποιες νίκες και γενικότερα κάποιες καλές στιγμές δεν σε βοηθούν πάντα. Θα έλεγα μάλιστα πως πολλές φορές σε κοιμίζουν. Τον αγώνα με τον Κολοσσό, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας Πρωταθλήματος.

Αυτό, που πρέπει να κάνουμε, είναι να θυμηθούμε τις καλές στιγμές του αντιπάλου μας. Ο Κολοσσός έχει κερδίσει το Περιστέρι. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός με τον Άρη. Γενικά, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Και έφερε και έναν παίκτη (Γκάουντλοκ), ο οποίος έβαλε 22 πόντους στο πρώτο του ματς.

Και βεβαίως, να θυμηθούμε (και) τις δικές μας κακές στιγμές στο Πρωτάθλημα. Οι ήττες το… καλό, που κάνουν, είναι να σε αναγκάσουν να βελτιώσεις κάποιες αδυναμίες σου. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να προσθέσουμε παραπάνω πίεση στους εαυτούς μας. Οι ήττες αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό, που πρέπει να προσθέσουμε στο παιχνίδι μας είναι οι βελτιωτικές κινήσεις εξαιτίας κάποιων αδυναμιών, που είχαμε εμφανίσει σ’ εκείνες τις αναμετρήσεις».