ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ: «Πανέτοιμος για τις προκλήσεις»

Στην ώρα του (16.20) έφτασε σήμερα ο Νίκολας Παύλος στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Ελληνοαμερικανός έδειξε ενθουσιασμένος από την προοπτική ν’ αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τη γη (Λεβίδι Αρκαδίας) των παππούδων του.

«Γνωρίζω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Νίκολας στο aekbc.gr.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πανέτοιμος για τις προκλήσεις, που έχω μπροστά μου. Είδα ότι στην Ευρώπη βρισκόμαστε σε ένα δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις».

Ενήμερος για αρκετούς συμπαίκτες του δήλωσε ο Νίκολας: «Γνωρίζω ποιος είναι ο Μαλίκ Χέρστον. Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Περιμένω να μάθω πολλά απ’ αυτόν. Ξέρω, επίσης, και για τον Ουόρεν και για τον Όρτον».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Μιλήσαμε στο «summer camp» του Λας Βέγκας. Είναι ένας υπέροχος κόουτς και άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που είμαι παίκτης του».

Ο Νίκολας δεν μιλάει ελληνικά, κι όπως παραδέχτηκε: «Δεν ξέρω να μιλάω, αλλά κάποιες λέξεις ή εκφράσεις έχω μάθει, όπως είναι «καλημέρα», «καλησπέρα», «τι κάνεις;», «ευχαριστώ», «παρακαλώ». Θέλω πολύ να μάθω ελληνικά».

Και αποκάλυψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να πάω να δω πού μεγάλωσαν οι παππούδες μου».

Και κατέληξε: «Είμαι τυχερός που ανήκω σε ένα τόσο επιτυχημένο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι οι οπαδοί μας και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».