Μέχρι τις 18:00 η προσφορά για Λαύριο

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με το Λαύριο (23/01, 17:00, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League) συνεχίζεται.

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπενθυμίζει, ωστόσο, στον κόσμο της ομάδας, ότι η προσφορά θα ισχύει μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ (22/01), στις 18:00.  Θυμίζουμε, ότι με κάθε αγορά ενός εισιτηρίου, αυτομάτως ο οπαδός θα αποκτά το δικαίωμα να παραλαμβάνει και ένα δωρεάν (εισιτήριο) ίσης αξίας. Ισχύει για εισιτήρια των 5, 10, 20, 50 ευρώ, και ΟΧΙ για τις θέσεις Baseline – Courtside.

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τη διαδικτυακή προπώληση (μέσω τoυ aekbc.gr και μέσω της viva.gr) και για τα συνεργαζόμενα σημεία της Viva (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

Για τα εισιτήρια (χωρίς προσφορά)

Η προπώληση εισιτηρίων (χωρίς προσφορά) από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα γίνεται κανονικά με το συνήθη τρόπο, μέχρι και τις 17:00. Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, ανήμερα του αγώνα, για τα κανονικά εισιτήρια θα ανοίξουν στις 14:00.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο).

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, μέχρι και τις 17:00 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)

*Online από αυτή τη σελίδα.

*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ Parking P1 & Μπάσκετ Parking P5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.