«ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το χαμό του Στέβαν Γέλοβατς.

-14 Νοεμβρίου 2021, στο γυμναστήριο του Σπιτιού μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη ο αθλητής μας, προκαλώντας σοκ στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αλλά και σε ολόκληρη την αθλητική κοινότητα.

-5 Δεκεμβρίου 2021, το Γελαστό Παιδί της «Βασίλισσάς» μας, ο Στέβαν Γέλοβατς, κι αφού προηγουμένως πάλεψε γενναία με τον τρισκατάρατο, έγινε άγγελος στους ουρανούς.

«Πολυπαθής και αόρατος πετά κάπου εδώ γύρω».

Για να μας συντροφεύει. Ειδικά στα δύσκολα.

Ο πόνος βεβαίως ανείπωτος και διαρκής.

Η φανέλα του με το «13» απεσύρθη μεν, και υψώθηκε δίπλα στα «Άγια των Αγίων» μας από τις 14 Δεκεμβρίου 2021, αλλά ο Στέβαν είναι πάντα ΠΑΡΩΝ και (ΘΑ) παίζει, (ΘΑ) αγωνίζεται πάντα μαζί μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ BC κατά τη συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου 2022, ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο αθλητή, αποφάσισε την ονοματοδοσία τού – υπό ανακαίνιση – γυμναστηρίου του ΣΠΙΤΙΟΥ μας, στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων. Σε σεμνή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Οlympic Ηall, η αίθουσα γυμναστηρίου πρόκειται να βαφτιστεί «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC».

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με λεπτομέρειες, που αφορούν στην ιδιαίτερη – για την οικογένεια της «Βασίλισσας» – εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων.

ΑΕΚ BC