Ενώνουν δυνάμεις ΑΕΚ BC και «Saint Joseph»

H Eλληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ» (Saint Joseph) και η ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA θα προχωρήσουν μαζί την ερχόμενη περίοδο, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η ιστορική σχολή, θα «στεγάσει» στο σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριό της τα όνειρα των λιλιπούτειων αθλητών της «Βασίλισσας», αλλά παράλληλα στο Εκπαιδευτικό Δίκτυο της ΑΕΚ προστίθεται ακόμη μία στέγη γνώσης υψηλού επιπέδου για αριστούχους αθλητές-μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Tην 1η Απριλίου 1856, τέσσερις Γαλλίδες Αδελφές του Τάγματος του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως, με μοναδικές αποσκευές την πνευματική κληρονομιά και το φωτεινό παράδειγμα της Αγίας Αιμιλίας ντε Βιαλάρ, ιδρύτριας του Τάγματος, ίδρυσαν στον ίσκιο της Ακρόπολης, την Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ», η οποία για 163 χρόνια προσφέρει ουσιαστικά στην εκπαίδευση της αθηναϊκής κοινωνίας.

Το 1890 μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη και το 1979 στο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Πεύκης, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας η Σχολή χορηγεί στην ΑΕΚ BC ετήσιες υποτροφίες, ολικής ή μερικής απαλλαγής διδάκτρων για τη σχολική περίοδο 2019-2020.

H ΑΕΚ BC ΑCADEMY θα λειτουργεί , πλέον, για την περίοδο 2019-2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο, που βρίσκεται εντός της σχολικής εγκατάστασης  του “Saint Joseph” (επί των οδών Θεσσαλονίκης 2 και Ράλλη, Πεύκη), τις ημέρες Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Οι γεννηθέντες αθλητές από το 2005 έως 2014, καθώς και γονείς ή κηδεμόνες τους, που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα μπορούν να προσέρχονται από την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρες 11:00-16:00 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. (Λεωφ. Ηρακλείου 466 και Κύπρου, Νέο Ηράκλειο) προκειμένου για την εγγραφή τους στην Ακαδημία. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, στο τηλ. 6977-419596, ή από τις 20 Αυγούστου και στο 210-2821008.

Στα Γραφεία θα γίνονται εγγραφές μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, εκτός Σαββατοκύριακου. 

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τo Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, οπότε οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται πλέον στις εγκαταστάσεις του “Saint Joseph” κατά τις ώρες των προπονήσεων.

Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.