Ανακοίνωση για ΑΕΚ – Γαλατασαράι

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

Η «Βασίλισσα» δίνει την Τετάρτη (25/11, 19:00) ακόμη έναν αγώνα στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη γι’ αυτό και η στήριξή σας είναι πιο απαιτητή από ποτέ.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

Επειδή ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και αναμένεται το Κλειστό του ΟΑΚΑ να γνωρίζει ξεχωριστές στιγμές, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια ανήμερα του αγώνα, καλείστε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια νωρίς, είτε από τη VIVA, είτε από τα σημεία πώλησης, είτε αύριο από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 3 ώρες νωρίτερα. Υπενθυμίζουμε, ότι στις εισόδους θα γίνει αυστηρός έλεγχος, ενώ θα λειτουργούν και τουρνικέ.

ΑΕΚ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, λοιπόν, ότι:

H διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με την Γαλατασαράι, την Τετάρτη (25/11, 19:00), για το Eurocup συνεχίζεται.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr

και τα socialmedia της ΑΕ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Από τα γραφεία της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, 11:00 – 17:00 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)

*Online από αυτή τη σελίδα.

*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά τις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.