Ανακοίνωση για ΑΕΚ – Άρης

H διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί τον τεράστιο κόσμο της ομάδας μας για τη δυναμική παρουσία του στον αγώνα με τη Γαλατασαράι.

Η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της ομάδας μας να ενισχύσουν τη «Βασίλισσα» και το Σάββατο (28/11, 17:00) στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την παραμονή της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά μέσω του Διαδικτύου είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr), είτε μέσω της viva.gr. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, στην αίθουσα Τύπου, τηλ. 210-6896793,), Πέμπτη (26/11) και Παρασκευή (27/11) και ώρες 11:00-17:30. Τέλος, μπορούν να τα προμηθευτούν και στο γήπεδο 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ προκειμένου για την έκδοση εισιτηρίου, γι’ αυτό και κρίνεται επιβεβλημένο, για να μην υπάρξει ταλαιπωρία, να το προμηθεύεται κανείς όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και τα social media της ΑΕK και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Από τα γραφεία της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, 11:00 – 17:30 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)

*Online από αυτή τη σελίδα.

*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ Parking P1 & Μπάσκετ Parking P5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά τις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.