Ανακοίνωση ΑΕΚ BETSSON BC

Η ΑEK ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι επεξεργάζεται από χθες όλα τα δεδομένα με τη δέουσα σοβαρότητα και δεν είχε την πρόθεση να προβεί σε καμία «εν θερμώ» αντίδραση.

Η ΑΕΚ BΕΤSSON BC θα απαντά με προτάσεις προς όφελος του συνόλου του ελληνικού μπάσκετ και όλων των ΚΑΕ, όπως πράττει επί εννέα συναπτά έτη, και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινείται εσαεί. Γι’ αυτό και επρόκειτο να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις ενέργειές της το επόμενο διάστημα, όταν και θα είχε σχηματοποιήσει τις συντονισμένες δράσεις της.

Ωστόσο, η σημερινή ανακοίνωση… – «από ‘κεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι» – της ΚΑΕ Προμηθέας, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε.

Η ΚΑΕ Προμηθέας «καταγγέλλει» τον δημοσιογράφο-σχολιαστή της Δημόσιας Τηλεόρασης (η οποία χρηματοδοτείται από τους Έλληνες φορολογούμενους/φιλάθλους και η οποία είναι αυτονόητο ότι οφείλει να λέει την αλήθεια και μόνο αυτή) για «μεροληπτική μετάδοση «υπέρ της ΚΑΕ ΑΕΚ ΒΕΤSSON».

Η ΚΑΕ Προμηθέας ερμήνευσε ως «μεροληπτική» την κριτική του δημοσιογράφου, ο οποίος τί έκανε; Περιέγραψε με ευθύτητα τα διαιτητικά λάθη, που σε κάθε περίπτωση όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε… 

Αναμένουμε πλέον την αντίδραση του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και της ΕΡΤ, αλλά βεβαίως και των δημοσιογραφικών Ενώσεων/Συνδέσμων (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ κλπ), και για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας, αλλά και για τη λεκτική «επίθεση», που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Προμηθέας για τη φιλοξενία στην Πάτρα, αλλά οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι με τέτοιες ανακοινώσεις «ρίχνει λάδι στη φωτιά» της πόλωσης που τεχνηέντως ή μη, κάποιοι επιθυμούν να δημιουργήσουν.

ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC