«3…Ποντα Κάλαντα» και στο ΑΕΚ – Δόξα

Η δράση «3 …Ποντα Κάλαντα» συνεχίζεται σταθερά, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00.

Στον πρώτο αγώνα, με την Proximus Spirou Σαρλερουά, η «Βασίλισσα» επικράτησε 89-69, επιτυγχάνοντας 8 τρίποντα, ενώ οι… εύστοχοι οπαδοί της ΑΕΚ πέτυχαν στο «ημίχρονο», άλλα 5 τρίποντα, με την «στατιστική» να καταγράφει στο σύνολο 13. Τούτο σημαίνει 650 ευρώ  προς το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Η ΑΕΚ B.C. καλεί ξανά τους φίλους της ΑΕΚ να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με Δόξα, και να προσθέσουν κι άλλα τρίποντα στον… κουμπαρά της «Βασίλισσας», τα οποία μαζί με εκείνα της ομάδας μας θα ανακουφίσουν τις ανάγκες των παιδιών στο «Μητέρα».

Υπενθυμίζεται, ότι κάθε τρίποντο ισοδυναμεί με 50 ευρώ. Στο ημίχρονο του αγώνα οι φίλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην ενίσχυση της προσπάθειας των παικτών της «Βασίλισσας».

Η δράση αυτή θα ισχύσει και ολοκληρωθεί στην αναμέτρηση της 7ης Ιανουαρίου 2017, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.