Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία

Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα νέα, αλλά και παλαιότερα Αετόπουλά της…

Οι εγγραφές στην ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA ξεκίνησαν από το πρωί.

Η ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA παραμένει στο Μαρούσι και την περίοδο 2018-2019, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου).

Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις των εκκολαπτόμενων αθλητών μας θα διεξάγονται  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αλλά και άλλες ημέρες, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, και σε ώρες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται, ότι όσοι νέοι αθλητές-μαθητές επιλέξουν την Ακαδημία μας θα μπορούν να φοιτήσουν στο Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο για τις βαθμίδες Δημοτικού και Γυμνασίου, με μερική υποτροφία, ήτοι με σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα.

Με απόφαση της Διοίκησης της ΑΕΚ Β.C. στις παροχές-δώρα προς τους αθλητές, που θα εγγραφούν στην Ακαδημία μας προστέθηκε η διάθεση ενός Εισιτηρίου «Αγάπης Διαρκείας» για ένα γονέα (ή κηδεμόνα). «Διαρκείας» θα παραλάβουν, βεβαίως, όλοι οι αθλητές μας, οι οποίοι θα παρακολουθούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Βασίλισσας» τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Basketball Champions League, όπως συντεταγμένα συμβαίνει τα 4 χρόνια της αναγέννησής της, πλέον από το μετερίζι της νεωτερικής εποχής, την «Εξέδρα των Αθλητών».

Πρωτεύον, ωστόσο, παραμένει η εξέλιξη των εκκολαπτόμενων αθλητών-σπουδαστών μας, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν ήδη μέλη της Ομάδας Ανδρών και εκπαιδεύονται με τους κορυφαίους προπονητές της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος 2018.

Η παραγωγική διαδικασία συνιστά προτεραιότητα, και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε και το επόμενο διάστημα, παράλληλα με τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων στα επίπεδα Υποδομής.

Οι γεννηθέντες αθλητές τα έτη 2004-2013, γονείς ή κηδεμόνες τους, που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα μπορούν να προσέρχονται από σήμερα και ώρες 11:00-16:00 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. (Λεωφ. Ηρακλείου 466 και Κύπρου, Νέο Ηράκλειο) προκειμένου για την εγγραφή τους στην Ακαδημία.

Στα Γραφεία θα γίνονται εγγραφές μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου (εξαίρεση το Σαββατοκύριακο, 1-2 Σεπτεμβρίου).

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τo Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, οπότε οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται πλέο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου κατά τις ώρες των προπονήσεων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2821008 (Γραφεία ΑΕΚ Β.C., ώρες 11:00 έως 16:00).