Ξανά κοντά στα προσφυγόπουλα

Η συνεργασία της ΑΕΚ BC με την Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και η προσήλωση στη στήριξη των προσφύγων/μεταναστών παραμένουν σταθερές και αδιαπραγμάτευτες.

Αντιπροσωπεία της «Βασίλισσας» παρευρέθη σήμερα (05/09) στην επίσημη παρουσίαση της ΄Εκθεσης Ζωγραφικής και Φωτογραφίας των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων», «Ταξιδεύοντας… από το χθες στο σήμερα», στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» Δήμου Αθηναίων, στο Θησείο.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ BC, Δημήτρης Μαυροειδής και οι αθλητές Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Κουζέλογλου, καθώς επίσης ο Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος Τύπου, Χάρης Κολχούρης. Παρούσα ήταν και η Assistant General Manager, Χριστίνα Σκέντζιου. Οι «κιτρινόμαυροι», συνοδεία των προσφυγόπουλων, φιλοξενήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και θαύμασαν τους πίνακες.

«Οικοδεσπότες» της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της «Συνύπαρξις», Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως,  κ. Αθηναγόρας, ο οποίος έκαμε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία της ΑΕΚ BC, και ο Γενικός Διευθυντής της «Συνύπαρξις», Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης. Εκ των ομιλητών ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης. Παρόντες ήσαν εκπρόσωποι της Ιεραρχίας, της Πολιτείας, θεσμικών φορέων, καθώς επίσης πρέσβεις και διπλωμάτες ξένων χωρών.