«Το βραβείο μου, στην αδικοχαμένη κόρη μου»

O κορυφαίος «Ακαδημιάρχης» και ένας εκ των «σημαιοφόρων» της  Ιστορίας μας, ο κ. Ευάγγελος Δερμανούτσος, μίλησε στο aekbc.gr για την προς τιμήν του ονοματοδοσία του Τουρνουά Ακαδημιών.

Το ΑEK BC ACADEMY – Tουρνουά U12 «Ευάγγελος Δερμανούτσος» ξεκίνησε σήμερα στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια και ολοκληρώνεται αύριο.

Ο κ. Δερμανούτσος, παρών σήμερα στα ‘Ανω Λιόσια, συγκινημένος προέβη στην παρακάτω (συγκλονιστική) δήλωση, στο περιθώριο των αγώνων:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, για την τιμή, που μου κάνει και να του ευχηθώ υγεία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγει δυνατός από την τελευταία δοκιμασία της Ομάδας και να κάνει την ΑΕΚ Βασίλισσα ξανά. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα, τον Παναγιώτη Μάντζο, τους πρώην συνεργάτες μου στην Ακαδημία, Γιώργο Νικολάου, Κώστα Κανάκη, Γιάννη Σωτηριάδη, τους προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί μας και όλους όσοι ξέρω, ότι με αγαπούν και με τιμούν ή θα με τιμήσουν με την παρουσία τους.

Τέλος, ευχαριστώ τη γιατρό μου στο Λαϊκό Νοσοκομείο, κυρία Βασιλική Μπουρνιά, και την οικογένειά μου, που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα αφιερώσω το βραβείο, που θα μου προσφέρει η οικογένεια της ΑΕΚ, στην αδικοχαμένη κόρη μου Μαρία – Ανθή.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους».

*Ιστορικό ντοκουμέντο 64 ετών η βασική φωτό: «Σημαιοφόρος», ο πεντάκις πρωταθλητής Ελλάδος ως αθλητής, Ευάγγελος Δερμανούτσος, σε τουρνουά, του Πανελληνίου. Αριστερά του Δερμανούτσου, ο Μπαμπανικολός, δεξιά του ο Σεβδίνογλου και πίσω, ο Χάλκος