Το τεχνικό επιτελείο στα Τμήματα Υποδομής

Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι η δομή του νέου τεχνικού επιτελείου των Ομάδων Εφήβων και Παίδων, διαφοροποιείται και ενισχύεται.

Πιο αναλυτικά, προπονητής της Ομάδας Εφήβων υπεύθυνος λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Τσεπέλης, μέχρι πρότινος τεχνικός της Ομάδας Παίδων.

Ο 38χρονος κόουτς, μέλος και του τεχνικού επιτελείου του Ηλία Παπαθεοδώρου στη «Βασίλισσα», θα έχει άμεσο συνεργάτη στην Ομάδα Εφήβων, το Δημήτρη Δημητρίου.

Προπονητικό δίδυμο της Ομάδας Παίδων αναλαμβάνουν ο Δημήτρης Μαστρογιάννης και ο (επικεφαλής της ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA) Νάκης Μουρατίδης.

Βιογραφικά:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Ο Τσεπέλης ανδρώθηκε επί δεκαετία, ως προπονητής, στο «Σχολειό» της ΑΕΚ και της Νέας Φιλαδέλφειας, αναδεικνύοντας αθλητές, που σήμερα πρωταγωνιστούν στο ελληνικό μπάσκετ.

Προπονητής της ομάδας Εφήβων της ΑΕΚ. Καθοδήγησε τους Παίδες στο χάλκινο μετάλλιο κατά την περασμένη περίοδο, αλλά πιστώνεται ανόδους και διακρίσεις σε όλα τα κλιμάκια της ΑΕΚ. Συνεργάτης του Αλέξη Φαλέκα στην πρωταθληματική πορεία της ομάδας Νέων την περίοδο 2016-2017.

Συμμετέχει στα κλιμάκια των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ από το 2009, ενώ την περίοδο 2010-2011, ως συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στην Ομάδα Εφήβων της ΑΕΚ, συμμετείχε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΣΚΑ. Την ίδια περίοδο, ως προπονητής της Παίδων, κατέκτησε την πρώτη θέση και την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Έχει διατελέσει προπονητής του Ικάρου Νέας Σμύρνης από το 2011 έως το 2015 (το 2013 άνοδος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, το 2015 άνοδος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας), υπεύθυνος Ακαδημιών του Ικάρου Νέας Σμύρνης την περίοδο 2014-2015. Προπονητής της Φ.Ε.Α. Ν.Φ/Ν.Χ. από το 2008 έως το 2014 (το 2014, 2η θέση με ομάδα Εφήβων και πρόκριση στους αγώνες μπαράζ ανόδου). Υπήρξε συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά στην Ομάδα Ανδρών του Γ.Σ. Αμαρουσίου κατά την περίοδο 2018-2019.

Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης στον Α.Σ. DEREE COLLEGE, στο πρόγραμμα DEREE Player Development. Συνεργάστηκε με το προπονητικό πρόγραμμα της γνωστής αμερικανικής ακαδημίας μπάσκετ «The National Basketball Academy». Το 2007-2009 εργάστηκε στο Γ.Σ Κηφισιάς και το 2008-2010 στους Αγίους Αναργύρους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ομάδας Εφήβων. Υπεύθυνος σκάουτινγκ και σύμβουλος οργανωτικού σχεδιασμού Ακαδημίας.

Με πλούσια εμπειρία, ως προπονητής στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Αστέρα Πλαγιαρίου (2012-2013 & 2015-2017), μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Ανδρών (Α΄ΕΚΑΣΘ),  υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού για ηλικίες 5-10 ετών.

Την περίοδο 2013-2014 υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πανεπιστημιακής ομάδας.

 Την περίοδο 2014-2015 πραγματοποίησε την πρακτική του στην ΑΕΚ B.C., παρακολουθώντας το προπονητικό Πρόγραμμα της ομάδας Ανδρών, επί τεχνικής ηγεσίας Ντράγκαν Σάκοτα.

Την περίοδο 2012-2013 παρακολούθησε μαθήματα Καλαθοσφαίρισης στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος Σχολής Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Απόφοιτος Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, στο Πανεπιστήμιο Νιούκαστλ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Προπονητής της Ομάδας Παίδων. Μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Τσεπέλη στην Ομάδα Παίδων.

Από το 2012 έως το 2018 υπήρξε προπονητής της Ακαδημίας της ΦΕΑ. Το 2013 ήταν βοηθός προπονητή στην Ομάδα Εφήβων της ΦΕΑ, όπου πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση της ΕΣΚΑ και στα μπαράζ ανόδου.

Προπονητής ατομικής βελτίωσης παικτών, με παρακολούθηση πληθώρας διδακτικών σεμιναρίων με κυριότερα θέματα:  Ατομική βελτίωση αθλητών,  Προπονητική μικρών ηλικιών, Παιδοψυχολογία.

ΝΑΚΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Προπονητής της Ομάδας Παίδων. Επικεφαλής στην ΑΕΚ B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA).

Aπόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης (διπλωματούχος προπονητής Α’ Κατηγορίας). Έχει διατελέσει προπονητής Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης: Την περίοδο 2009-2010 στον Α.Σ. Ασβεστοχωρίου. Τις περιόδους 2011-2016 στον Αστέρα Πλαγιαρίου. Την περίοδο 2013-2014 στον Γ.Α.Σ. Βασιλικών.

Υπήρξε συνιδρυτής της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης «Αστέρας Πλαγιαρίου», γυμναστής στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Πανοράματος την περίοδο 2015 -2016 και συνεργάτης στο Group and Personal Trainer στην εταιρία ‘’Physis Outdoor Training’’.

Επίσης, διετέλεσε εθελοντής προπονητής σε κοινωνικές δράσεις (Περιοδικό «σχεδία», Υπηρεσία προσφύγων wellcommon κλπ).