«Το όπλο μας είναι η άμυνα»

Ο τεχνικός της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, στάθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα που παίζει η ομάδα του λέγοντας ότι αυτό είναι το μεγάλο της ατού.

«Η Μονακό ζει ένα παραμύθι τα τελευταία χρόνια με την πορεία της, ένα είδος αναγέννησης. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι εκπροσωπούμε την λίγκα και το γαλλικό μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Όλοι έχουν μεγάλους στόχους και το ίδιο ισχύει και για εμάς.

Είμαστε μία νέα ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Δεν έχουμε κάποιο σούπερ σταρ. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ. Έχουμε ποιότητα, αλλά εστιάζουμε στην άμυνά μας, που νομίζω είναι το μεγάλο μας όπλο και κάνει τη διαφορά. Σε κάθε αγώνα έχουμε και διαφορετικό πρωταγωνιστή. Έχουμε 1-2 παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα».

Ο αρχηγός της ομάδας, Αμάρα Σι, πρόσθεσε:

«Πέρυσι αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό και ήμασταν πικραμένοι για αυτό. Φέτος ο στόχος είναι να πάμε τουλάχιστον στον τελικό. Πρέπει όμως πρώτα να παίξουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως η Λούντβιγκσμπουργκ, που παίζει σκληρή άμυνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι όμως για αυτό και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι».