Την Παρασκευή έως 16:00 για εισιτήρια

H προπώληση εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Προμηθέα Πάτρας και Παρτιζάν, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, συνεχίζεται κανονικά.

Γίνεται γνωστό, ωστόσο, ότι την Παρασκευή (18/11/2016) οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ, αλλά από τις 11:00 έως τις 16:00 (αντί για 18:00).  Κι αυτό διότι με εντολή της Αστυνομίας μετά τις 16:00 η εγκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αθλοπαιδιών  θα παραμείνει κλειστή για όλους τους προσερχομένους λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟ – ΟΣΦΠ.

Υπενθυμίζεται, ότι όσοι φίλοι της ΑΕΚ επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας με Προμηθέα Πάτρας και Παρτιζάν, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, μπορούν να προμηθευτούν και TΩΡΑ το εισιτήριό τους από το Διαδίκτυο (viva.gr). Για όλες τις υπόλοιπες ημέρες ισχύει κανονικά η προπώληση σε διαδίκτυο, αλλά και στα Γραφεία με βάση τα συνήθη ωράρια

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει το Σάββατο (19/11) και ώρα 17:00 τον Προμηθέα για τη Basket League και την Τετάρτη (23/11) και ώρα 19:00 την Παρτιζάν για το Basketball Champions League.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσβαση με εισιτήριο έχουν άτομα από 11 ετών και πάνω. Είναι αναγκαίο οι φίλοι της ΑΕΚ να μην καταφθάνουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή καθώς παρατηρείται συνωστισμός και συνεπώς καθυστέρηση στις εισόδους.

Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά.