Την Κυριακή οι Εκλογές στον Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Α.Ε.Κ. (Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ.). υπενθυμίζει, ότι πλησιάζει η Ιστορική 1η Γενική Συνέλευση.

Ο Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ. καλεί για άλλη μία φορά όλα τα ιδρυτικά και νέα μέλη του να παρευρεθούν στην πρώτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή των μελών του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου, στο Επίπεδο 1 του Κλειστού Γηπέδου της ΑΕΚ (Olympic Hall), στα Άνω Λιόσια (Κωνσταντινουπόλεως 59), την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι. Πρόσβαση από την Πύλη επί της Οδού Αρτάκης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13:00.

Για πληροφορίες, και για εγγραφή νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν με τον κο. Σάββα Ανεστιάδη στο τηλ. 6956618901 ή με e-mail στο aekbc@aekbc.gr.

Την Προσωρινή Διοίκηση του Συλλόγου, η θητεία της οποίας ολοκληρώνεται την Κυριακή, απαρτίζουν οι Νικόλαος Μπαμπανικολός (Πρόεδρος), Χρήστος Ζούπας (Α΄ Αντιπρόεδρος), Στυλιανός Βασιλειάδης (Β΄ Αντιπρόεδρος), Γεώργιος Αγιασωτέλης (Γενικός Γραμματέας), Νικόλαος Τσοσκούνογλου (Ταμίας), Ευάγγελος Δερμανούτσος, Γεώργιος Τρόντζος (μέλη).