Τιμούμε τον Α.Σ. Πέρα στο ΑΕΚ – ΠΑΟ

Η αναμέτρηση με ΠΑΟ, στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, για την 20ή αγωνιστική της Βasket League (στις αρχές Απριλίου) πλησιάζει, και θα γίνει ΓΙΟΡΤΗ!

Στο πλαίσιο του αυτοδήλου καθήκοντός μας να τιμούμε και να υπερασπιζόμαστε αενάως τα Ιερά και Όσια, ήτοι το πλέον περίλαμπρο γεγονός της αθλητικής Ελλάδας σε ομαδικό άθλημα, την «Καλλιμαρμάρεια» εποποιία της 4ης Απριλίου 1968, όπου η Ομάδα μας στέφθηκε «Βασίλισσα», η Διοίκηση της ΑΕΚ BC των δράσεων και των συμβολισμών προχωρά ακόμη ένα βήμα. Ανταποδίδοντας ταυτοχρόνως και τη φιλοξενία του Σεπτεμβρίου του 2021 στη γενέτειρα Πόλη.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC αποφάσισε να συνεορτάσει την 54η επέτειο, μαζί με τον ιστορικό Α.Σ. Πέρα (Πέρα Κλουμπ – Beyoğlu Spor Kulübü), σαρξ εκ της σαρκός της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, αφού αποτελεί προπομπό του ενδόξου Συλλόγου μας, και να τον τιμήσει πριν από την έναρξη του αγώνα. Ως εκ τούτου, προσκάλεσε τον Πρόεδρο του Α.Σ. Πέρα, Στέλιο Μουχλίδη, και εκείνος αποδέχτηκε σήμερα (16/03) την πρόσκληση και θα παρευρεθεί στην αναμέτρηση.

Πρόδηλο, ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες εκπλήξεις, που αφορούν στην αναμέτρηση.