Τιμή για ΑΕΚ στη Νέα Πέραμο

Την τιμητική της είχε η «Βασίλισσα» στη «Γιορτή Ανόδου» της Ένωσης Νέας Περάμου Μεγάρων, η οποία προβιβάστηκε στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στα δύο σωματεία είναι άλλωστε διαρκείς και θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Στη γιορτή της Νέας Περάμου, στο κλειστό «Γ. Τσαλδάρης», ενώπιον δεκάδων φιλάθλων, τιμήθηκε η ΑΕΚ B.C για την κατάκτηση του Basketball Champions League, η ομάδα Εφήβων της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και ο Νίκος Χατζής, προπονητής της Ομάδας Εφήβων.

Διεξήχθη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομάδα των Εφήβων της ΑΕΚ και την Ομάδα Ανδρών της Ένωσης. Η ΑΕΚ Β.C. παρέδωσε-δώρο στην Ένωση ένα συλλεκτικό t-shirt του BCL.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος απένειμε το τρόπαιο ανόδου στους διοργανωτές.

Αναμνηστικές πλακέτες βράβευσης έλαβαν:

Η Oμάδα Ανδρών της AEK για την κατάκτηση του Champions League, από τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη. Το έπαθλο παρέλαβε ο έφορος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Δερμανούτσος.

Η Ομάδα Εφήβων της AEK για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ και την 3η θέση πανελληνίως, από τον αντιδήμαρχο Μεγαρέων, Κωνσταντίνο Φυλακτό. Το έπαθλο παρέλαβε ο αρχηγός της Ομάδας των Εφήβων και μέλος της Ομάδας Ανδρών, Μανόλης Χατζηδάκης.

Ο Νίκος Χατζής, από τον πρόεδρο της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων, Γιάννη Δημητρακόπουλο.