Τι ισχύει με ΜΜΕ για ΑΕΚ – Απόλλων

H Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ενημερώνει:

Oι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που έχουν λάβει μέσω e-mail έγκριση και δεν έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Α.Σ. Καρδίτσας, θα μπορούν να  παραλάβουν την ετήσια διαπίστευσή τους (για το BCL) από το Olympic Hall Άνω Λιοσίων (Κωνσταντινουπόλεως 59, Άνω Λιόσια – Press Room), πριν από τον αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων Πατρών.

Η πρόσβαση πραγματοποιείται από τη Gate 3/Πύλη 3/P3 ΜEDIA και κατόπιν πεζή προς τη Gate ΑVIS, όπου θα παραδοθούν οι διαπιστεύσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι στους αγώνες της Basket League  έχουν δικαίωμα πρόσβασης οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., που διαθέτουν ετήσια διαπίστευση BCL και οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και σχετικών δημοσιογραφικών Ενώσεων. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης MONO οι κάτοχοι διαπιστεύσεων BCL, αλλά και οι κάτοχοι ημερησίων διαπιστεύσεων. Για την έκδοση ημερησίων διαπιστεύσεων οι διευθυντές/αρχισυντάκτες των ΜΜΕ (σ.σ. πρέπει να είναι μέλη των ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ) οφείλουν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα τρεις (3) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα προς το press@aekbc.gr  με το όνομα του συνεργάτη του Μέσου, ο οποίος πρόκειται να καλύψει τον αγώνα, στην περίπτωση που ο συνεργάτης δεν είναι μέλος του ΠΣΑΤ ή της ΕΣΗΕΑ. Εκπρόθεσμα αιτήματα δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί ημερήσια διαπίστευση.