Τι ισχύει για τα ΜΜΕ σε ΒCL και Βasket League

H Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι έληξε προ πολλού η προθεσμία για έκδοση ετήσιων διαπιστεύσεων για το BCL.

Επιπλέον, η περίοδος της μη κανονικότητας ολοκληρώθηκε, ως εκ τούτου επιστρέφουμε στην πρότερη διαδικασία πρόσβασης των εκπροσώπων των ΜΜΕ στο γήπεδο.

Οι ετήσιες διαπιστεύσεις (Υear Pass) θα παραδοθούν στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στην Θύρα AVIS (Δ), όπως και την περασμένη περίοδο, ενώ η πρόσβαση θα πραγματοποιείται ξανά από την Πύλη επί της Οδού Κωνσταντινουπόλεως 59, πριν από την αναμέτρηση ΑΕΚ – Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό, η οποία θα διεξαχθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων την Κυριακή (09/10), 19:15.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό και στους λοιπούς αγώνες της Basket League θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., που διαθέτουν ετήσια διαπίστευση BCL και οι κάτοχοι καρτών ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και σχετικών δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης MONO οι κάτοχοι διαπιστεύσεων BCL, αλλά και οι κάτοχοι ημερησίων διαπιστεύσεων (Day Pass).  Για την έκδοση ημερησίων διαπιστεύσεων οι διευθυντές/αρχισυντάκτες των ΜΜΕ (μέλη των ΠΣΑΤ/ ΕΣΗΕΑ) οφείλουν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα τρεις (3) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα προς το press@aekbc.gr  με το όνομα του συντάκτη του Μέσου, έναν σε κάθε περίπτωση, ο οποίος πρόκειται να καλύψει τον αγώνα.

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί Day Pass (ημερήσια διαπίστευση).

Η έγκριση, ή μη, του αιτήματος για διαπίστευση θα αποσταλλεί ηλεκτρονικά έως αύριο (Σάββατο, 08/10).