Τι είπαν Σάκοτα και Φράνκο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (03/11) η Media Day της ΑΕΚ και της Χάποελ Iερουσαλήμ, προκειμένου για την αυριανή αναμέτρηση του Eurocup.

O προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε: «Εμείς πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως αύριο παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Αν κάποιος παρακολουθεί τα ξένα πρωταθλήματα ξέρει τι σημαίνει Νίζνι Νόβγκοροντ και τι η νίκη που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με την Χάποελ, που προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι εκτός έδρας, οπότε ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει και η νίκη που μας δίνει ελπίδες πρόκρισης είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας.

Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Χάποελ και όποιος είδε το παιχνίδι της με την Γαλατασαράι μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι πλήρης ομάδα και έχει στο σετ παιχνίδι πολλές ιδέες».

 

Ο τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντάνι Φράνκο, δήλωσε: «Κάθε αναμέτρηση σε αυτόν τον όμιλο την χαρακτηρίζω δύσκολη. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ επιθετική ομάδα, πολύ αποφασισμένη στο παρκέ. Νομίζω ότι θα είναι ένας ανταγωνιστικός αγώνας και ελπίζουμε να τον κερδίσουμε. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Θέλουμε πολύ τη νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε».