Τι είπαν Σάκοτα και Αντομάιτις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/12) η Media Day της ΑΕΚ και της Νεπτούνας, προκειμένου για την αυριανή αναμέτρηση του Eurocup.

O προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε: «Βλέποντας τους αγώνες της Νεπτούνας μετά τη νίκη μας στην Κλαϊπέντα, είδα ότι έχουν βελτιώσει το παιχνίδι τους και αυτό οφείλεται στο ότι είναι αήττητοι.  Είναι μία πάρα πολύ άξια ομάδα, η οποία παλεύει για την πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο, εμείς πιστεύω είμαστε ικανοί να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Σε όλους τους ομίλους εκτός από τον δικό μας όλες οι ομάδες περνάνε με τέσσερις νίκες, άρα εμείς αν κάνουμε πέντε, τότε κάτι καλό θα συμβεί».

Για τον Νίκο Χατζή: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τον Νίκο. Ήταν αρχηγός της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2002. Μεγάλος παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο τεχνικός της Νεπτούνας, Νταϊνιους Αντομάιτις, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Eurocup . Ήρθαμε στην Αθήνα για να παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου.  Γνωρίζω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, υπάρχει πολύ πιέση σε αυτήν. Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο ματς για εμάς.