Τη Δευτέρα τα «Διαρκείας» της «Βασίλισσας»

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τη «Βασίλισσα» με την αξιοσύνη, που διακρίνει τους δυνατούς.

Η μεθοδικότητα και η αύρα της ταινίας «1968», που αφηγείται την Ιστορία μας, συνέθεσαν τα συστατικά νίκης χάρη στα οποία στηρίχτηκε το εφετινό οικοδόμημα. Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ προς την κατεύθυνση της κατάκτησης τροπαίων αποτέλεσε τον καταλύτη της προσπάθειας.

Ο κόσμος μας, όπως αποδείχθηκε και στη λαμπρή διοργάνωση του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, αγκάλιασε τη «Βασίλισσα». Η ΑΓΑΠΗ, που από το 2014 κορυφώνεται πολυεπίπεδα, είναι η δύναμή μας για τα μελλούμενα, μόνο που πρέπει να γίνει διαρκής.

Το ευρωτρόπαιο και το Κύπελλο Ελλάδος 2018 είναι μόνον η αρχή της αναγεννησιακής πορείας μας.

Η ΑΕΚ Β.C. θέλοντας να επιβραβεύσει την ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των οπαδών της αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, σε όλους τους τομείς, σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και 50%.

Η ΑΕΚ Β.C. έκανε το καθήκον της. Έδωσε το στίγμα της, με διοργανώσεις και λοιπές δράσεις, αναβαθμίζοντας το προϊόν πανευρωπαϊκά, με τη «Βασίλισσα» να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός παρκέ.

Έφτασε η ώρα ν’ ανταποκριθεί και ο κόσμος ακόμη περισσότερο στην αυτονόητη ανάγκη για σταθερή στήριξη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, λοιπόν, ότι τα εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2018-2019 θα αρχίσουν να διατίθενται άμεσα και πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες…

Συντονιστείτε…