«Θέλω να επισκεφτώ στην Ακρόπολη»

Το ανεκπλήρωτο όνειρό του από την προηγούμενη επίσκεψη του στην Ελλάδα, έκανε γνωστό μιλώντας στο aekbc.gr, ο Βρετανός παίκτης της Μούρθια, Οβί Σοκό.

O 28χρονος σέντερ που πριν δύο χρόνια έπαιζε στα Τρίκαλα έχοντας μάλιστα εξαιρετική απόδοση επέστρεψε ως παίκτης της Μούρθια στην Ελλάδα για το Τσάμπιονς Λίγκ και ελπίζει να νικήσει η ομάδα του στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και το πριμ να είναι:

«Μια επίσκεψη στην Ακρόπολη! Είναι το απωθημένο μου, όσες φορές ήρθα με τα Τρίκαλα στην Αθήνα για αγώνα δεν πρόλαβα να την επισκεφτώ και θα ήταν ιδανικό αν καταφέρουμε να νικήσουμε, να πάμε το Σάββατο όλη η ομάδα μια βόλτα εκεί» λέει στο aekc.gr και δεν ξεχνάει τους Έλληνες και το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Απίστευτοι άνθρωποι, πολλοί φιλικοί και έξω καρδιά. Οσο για το πρωτάθλημα θα έλεγα ότι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Είχα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ και είναι ένα ωραίο γήπεδο. Θα είναι φυσικά γεμάτο, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να προσέξουμε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες».

Κλείνοντας θυμίζει το αγαπημένο του φαγητό και όχι μόνο:

«Ο γύρος, είναι το ωραιότερο φαγητό που δοκίμασα, ενώ απίθανος είναι και ο ελληνικός καφές».