«Θα τα δώσω όλα για το Κύπελλο»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στο aekbc.gr  γα τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που επέστρεψα στην Ελλάδα και ακόμη περισσότερο που θα αγωνιστώ  με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ξέρω, ότι οι απαιτήσεις εδώ είναι ακόμη περισσότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες μου και είμαι έτοιμος να αποδείξω τι αξίζω. Αντιμετώπισα φέτος την ΑΕΚ δύο φορές με τη Ρόζα και στο παρελθόν με το Λαύριο. Είναι αρκετά καλή ομάδα και είμαι έτοιμος να προσθέσω και εγώ τα δικά μου χαρακτηριστικά.

Είμαι παίκτης, που μπορώ να «σκοράρω» και μου αρέσει να προσπαθώ να παίζω καλή άμυνα. Ο βασικός μου στόχος, είναι να κερδίζει η ομάδα μου».

Για τον Τελικό Κυπέλλου με Ολυμπιακό: «Θα τα δώσω όλα για να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι πολύ σπουδαίο που η ομάδα κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό. Δεν μας φοβίζει τίποτα».

Για το αν μίλησε με τον κόουτς Σάκοτα: «Ναι, μίλησα με τον κόουτς Σάκοτα. Μου άρεσε ο τρόπος του και αυτά που μου είπε, ότι θέλει να κάνει  στην ομάδα και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να αποφασίσω . Αυτό που μου ζήτησε είναι να κάνω το παιχνίδι μου και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, με όποιον τρόπο μπορώ».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι οπαδοί που αγαπάνε την ομάδα τους. Τους είδα στην Αθήνα, τους είδα και στην Πολωνία. Ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτούς».