«Θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα, όταν…»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η «Βασίλισσα». Η αποστολή επέστρεψε από Προύσα-Κωνσταντινούπολη δίχως προβλήματα.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε στο aekbc.gr την παρακάτω «απολογιστική» δήλωση σχετικά με την εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα στο Διεθνές Τουρνουά:

«Πήραμε μέρος σ’ ένα τουρνουά αρκετά δυνατό, με καλές ομάδες. Bρισκόμαστε σε καλό σημείο, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, κυρίως για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες. Έχουμε προβλήματα. Υπάρχει κούραση. Πάντως, υπάρχουν τα υλικά για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να φτάσουμε στο σημείο, που θέλουμε και που θέλει ο προπονητής».

Και συμπλήρωσε: «Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα κι αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και ομοιογένειας μαζί. Και το δεύτερο δεν το έχουμε ακόμα. Έχουν έλθει κάποια παιδιά πρόσφατα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Επιθετικά είμαστε καλά, διότι όλοι οι παίκτες φέτος έχουν επιθετικό ταλέντο και το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια και σκληράδα στην άμυνα και γίνουμε ομάδα με μέταλλο, θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Υπενθυμίζεται, ότι σύσσωμη η «Βασίλισσα», παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη αλλά και μέλη της Διοίκησης αύριο (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:00) θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ,  όπου θα επικυρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με το ΣΚΡΑΤΣ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία ΟΠΑΠ (Λεωφόρος Αθηνών 112, Αθήνα).