«Θα κάνω τα πάντα για να είστε υπερήφανοι»

Ο Κίνο Κολόμ μίλησε στο aekbc.gr μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τη «Βασίλισσα».

«Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος. Η ΑΕΚ είναι ένα υπέροχο και με πολύ μεγάλη Ιστορία κλαμπ, και είναι μεγάλη τιμή για μένα ν’ αγωνιστώ με τα χρώματα της.

Γνωρίζω πολλά πράγματα για το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος. Έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν πολλές ελληνικές ομάδες, όπως και την Εθνική Ελλάδος, και καταλαβαίνω καλά πώς παίζουν και πώς κατανοούν το άθλημα. Απ’ αυτά τα λίγα, που ξέρω, βλέπω, ότι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα δημιουργούν… καυτή ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να ζήσω και εγώ τέτοιες σύντομα.

Ο κόουτς Δέδας είναι ο βασικότερος λόγος που είπα το «ναι» στην ΑΕΚ. Ήμασταν μαζί στην Τουρκία και λατρεύω το στυλ του. Είμαι σίγουρος, ότι θα φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία θα πετύχει μεγάλα πράγματα και θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Τέλος, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι λείπουν, όπως και παντού, ένα χρόνο από τα γήπεδα. Ξέρω, ότι μπορούμε μαζί να καταφέρουμε πολλά. Σας θέλουμε στο πλευρό μας. Εγώ θα κάνω τα πάντα για να είστε υπερήφανοι γι’ αυτή την ομάδα. Τα λέμε στο γήπεδο».