Θα γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με Ρέθυμνο

H οικογένεια της ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τους οπαδούς της Ομάδας μας…

Εκείνους, που βρέθηκαν στο Κλειστό των Δύο Αορακίων και με τη φωνή και το πάθος τους έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση. Τους οπαδούς της Ομάδας μας από τη λεβεντογέννα Κρήτη και αλλού, που συμπαραστάθηκαν σε παίκτες και προπονητές μας πριν και μετά τον Τελικό Κυπέλλου. Όλους όσοι υποδέχτηκαν τους Κυπελλούχους Ελλάδος 2020 στο «Ελ. Βενιζέλος». Κυρίως όλους εκείνους, που θα ήθελαν να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε δεν μπόρεσαν…

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC ευχαριστεί τα εκατομμύρια των οπαδών μας ανά την υφήλιο, που μας εμπνέουν και που χάρηκαν ακόμη μία επιτυχία, ήτοι το 17ο τρόπαιο Καλαθοσφαίρισης στην ένδοξη ιστορία μας. Η οικογένεια της ΑΕΚ BC ευχαριστεί και τους μαθητές-αθλητές και τους συνοδούς τους για την όμορφη ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ BC θα συνεχίσει την προσπάθειά της για βελτίωση των όρων διεξαγωγής όλων των διοργανώσεων, δίνοντας τις μάχες της εντός πλαισίων, και όχι φυγομαχώντας. Έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη, ότι αυτή η επιλογή μάς δικαιώνει. Η κατάκτηση τεσσάρων τροπαίων σε δύο χρόνια, ή άλλως σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, συνιστά επίτευγμα, που προφανώς έχει αιτίες και «προδίδει» την αθόρυβη και άοκνη δουλειά στο εσωτερικό του Οργανισμού, αλλά και τη σταθερότητα και την πίστη στο Όραμα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και στο μέλλον, μένοντας συνεπείς στις εξαγγελίες και στη στόχευση Διοίκησης και Αγωνιστικού Τμήματος.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Θα γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τη «Βασίλισσα», στην αναμέτρηση της ΕΚΟ Basket League, με αντίπαλο το Ρέθυμνο, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Πώς ακριβώς θα το γιορτάσουμε, θα προσδιοριστεί και ανακοινωθεί οσονούπω.

Η κατάκτηση του τροπαίου, ήταν εξόχως σημαντική, πέρα από την αυτονόητη αξία του, αν αναλογιστεί κανείς και τα αγωνιστικά προβλήματα, που προέκυψαν και τα οποία ουδέποτε επικαλεσθήκαμε, και απέναντι σε αξιόμαχο αντίπαλο. Το ομαδικό πνεύμα και η εμμονή για (ακόμη ένα) Κύπελλο ήταν χαρακτηριστικά πάνω στα οποία οι παίκτες μας – παρόντες και απόντες, αλλά και κάποιοι που με αυταπάρνηση και καταπόνηση αγωνίστηκαν δίχως να είναι απολύτως έτοιμοι- στηρίχτηκαν για να φτάσουμε σε ακόμη ένα θρίαμβο. Με ψυχή, αλλά και με πλάνο.

Η «Βασίλισσα» αξίζει την αθρόα παρουσία όλων, όπου κι αν αγωνίζεται, διότι ο κόσμος της παραδοσιακά αποτελεί τη δύναμη της ΑΕΚ. Η (μαζική) συσπείρωση, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε στις κρίσιμες αναμετρήσεις σε BCL και Πρωτάθλημα Ελλάδος, θα πρέπει να συνιστά αποκλειστικό και απαιτητό στόχο για το επόμενο διάστημα. Ο κόσμος έχει καταγράψει ρεκόρ προσέλευσης και εισιτηρίων (και) στη σύγχρονη ιστορία μας, κερδίζοντας δικαιολογημένα το διεθνή θαυμασμό. Η συνέπεια και η αγάπη διαρκείας αποτελούν όμως το πιο μεγάλο «στοίχημα» για τα μελλούμενα. Σας περιμένουμε. Συνεχίζουμε…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…