Τέλος τα εισιτήρια για Courtside και Βaseline

Μία σημαντική αναμέτρηση πλησιάζει για  τη «Βασίλισσα».  Η ΑΕΚ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει προ πολλού διαδικτυακά, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα. Τα εισιτήρια μάλιστα για τις θέσεις Courtside και Baseline εξαντλήθηκαν.

Eνημερώνουμε, ότι στο περιθώριο της αναμέτρησης θα ακουστεί η μουσική της ταινίας-σταθμό του Τάσου Μπουλμέτη, σε παραγωγή ΑΕΚ Β.C. και Μάκη Αγγελόπουλου, «1968». Η μουσική φέρει την υπογραφή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις.

Η τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 5 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν. Κανονικό εισιτήριο θα πληρώνουν άτομα ηλικίας από  6 ετών και πάνω.

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).