Τέλος χρόνου για διαπιστεύσεις με Λάρισα

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής αιτημάτων έκδοσης διαπίστευσης (από τον ΕΣΑΚΕ) για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Λάρισα BREAD FACTORY (31/10, 19:30), στο ΟΑΚΑ.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, ακολουθούμε τις εισηγήσεις των αρμοδίων σε όλα τα επίπεδα, αφού η Υγεία και η Ασφάλεια όλων είναι το μείζον στην ΑΕΚ BC, και προσβλέπει στη συνεργασία και κατανόηση και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., με τους οποίους άλλωστε υπήρξε αγαστή συνεργασία  στο πλαίσιο του F8 του BCL 2019-2020.

Οι συνάδελφοι (δημοσιογράφοι-φωτορεπόρτερ), που υπέβαλαν εγκαίρως αίτημα και δεν λάβουν αρνητική απάντηση μέχρι αύριο βράδυ (Παρασκευή, 30/10), θα παραλάβουν την διαπίστευση από την είσοδο VIP του Κλειστού ΟΑΚΑ, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, κατόπιν επίδειξης της ταυτότητάς τους. 

Οι δημοσιογράφοι παραλαμβάνουν μαύρη διαπίστευση και όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο:  «Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους, στη γραμματεία και στα αποδυτήρια. Επιτρέπεται η κίνηση εντός του κλειστού σταδίου σε όλους τους άλλους εγκεκριμένους χώρους (π.χ. δημοσιογραφικά θεωρεία, εξέδρα). Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, θα πρέπει οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων ή να κάθονται με κενό τουλάχιστον δύο θέσεων.

Οι φωτογράφοι παραλαμβάνουν κίτρινη διαπίστευση και όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο:

«Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Επιτρέπεται κατά περίπτωση και για συγκεκριμένο λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Οι φωτογράφοι οφείλουν να φορούν και το επίσημο γιλέκο του ΕΣΑΚΕ».

Γίνεται γνωστό επίσης, ότι περιορισμένη θα είναι η πρόσβαση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και στη συνέντευξη Τύπου, όπως επιβάλλει το Πρωτόκολλο Υγείας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.