«Τελική φάση» στις δοκιμές του ΟΑΚΑ

Η διαδικασία των προεπιλογών ολοκληρώθηκε.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και επιβεβαίωσε την άσβεστη επιθυμία των νεαρών αθλητών για το μπάσκετ, αλλά και τη δυναμική της ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει να επενδύει στο αυτονόητο: Στο μέλλον της.

Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. και ο επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος, Ντράγκαν Σάκοτα, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους αθλητές, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στις δοκιμαστικές προπονήσεις, καθώς και τις οικογένειές τους.  Παράλληλα, ενημερώνει ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί η επιθυμία όλο και περισσοτέρων αθλητών -οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις δοκιμές- το επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστούν κι άλλες προπονήσεις. Σχετικά θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πρόδηλο είναι, ότι η στελέχωση της ομάδας των Ανδρών, αλλά και όλων των αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης με ταλαντούχους αθλητές, σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, συνιστά σταθερά βασική προτεραιότητα.

Η τελική φάση αυτής της επίπονης, αλλά όμορφης διαδικασίας κορυφώνεται Τετάρτη (15/06) και Πέμπτη (16/06) το απόγευμα, με τη διεξαγωγή αγώνων (Try Out) για τους γεννηθέντες από το 1999 έως το 2003, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο σχεδιασμός του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΑΕΚ συνεχίζεται. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση σχετικά με τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί, αλλά και για το νέο «project».