Τελετή Λήξης και έκπληξη στον Σάκοτα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/06) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ η «Τελετή Λήξης» της AEK Β.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και των Τμημάτων Υποδομής. 

Ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Δημήτρης Μωραϊτης ήταν οι παίκτες, που παρέδωσαν τα διπλώματα προόδου στους λιλιπούτειους αθλητές της «Ένωσης». Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για 2 φανέλες με υπογραφές των παικτών της Ομάδας Ανδρών της «Βασίλισσας», οι οποίες παραδόθηκαν σε δύο τυχερούς αθλητές της Ακαδημίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, την «έναρξη» κήρυξε ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιώργος Νικολάου, ενώ ο Ηλίας Μπόβαλης, Υπεύθυνος Λειτουργίας Αγώνα πρωτοστάτησε στα διαδικαστικά. Στη γιγαντοοθόνη του Κλειστού το ολιγόλεπτο βίντεο με τις δραστηριότητες της χρονιάς ενθουσίασε το κοινό.

Η τούρτα-έκπληξη των στελεχών της ΑΕΚ στον τεχνικό διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα ήταν το γεγονός, που σκόρπισε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Οι αρχηγοί Εφήβων και Παίδων, Δημήτρης Μωραϊτης και Βασίλης Ζαρκαδούλας τίμησαν με πλακέτα τους εκπροσώπους των χορηγών «Mega Yeeros» και «Στεργίου», κα Πόπη Τρακάδα και κο Γιώργο Μαντζώρο.

Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, και το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ B.C. Nίκος Μπαμπανικολός. Παρόντες ήταν επίσης ο προπονητής της «Βασίλισσας», Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Αλέξης Φαλέκας, ο Τιμ Μάνατζερ Γιώργος Χήνας, ο Υπεύθυνος Σκάουτινγκ, Μιχάλης Κακιούζης, αλλά και άλλα στελέχη του αγωνιστικού Τμήματος, και βεβαίως ο Νίκος Χατζής, το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο των Τμημάτων Υποδομής.