Τα «ευχαριστώ» δεν τελειώνουν εδώ…

Το Φάιναλ Φορ του Βasketball Champions League ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για την ΑΕΚ. Και για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και για τη διοργάνωση, σε συνεργασία με το BCL.

Για τη διοργάνωση για περίπου ένα μήνα, αλλά κυρίως την περίοδο των αγώνων υπήρξαν αρκετοί, οι οποίοι με τον τρόπο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία για την οποία τα διεθνή Μ.Μ.Ε κάνουν ιδιαίτερη μνεία.

H AΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ελληνική Αστυνομία, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κριτών, την Ελληνική Ομάδα Έρευνα και Διάσωσης (Ε.ΟΜ.Ε.Δ.), τα Γυμναστήρια Καβουρίδης, τα Γυμναστήρια Χριστακίδης, τα ανθοπωλεία Pierros, την εταιρία UNITED (για φώτα και ήχο), την εταιρία Non Press για τις εκτυπώσεις, την εταιρία ΑΜΥ, την εταιρεία Net Explorer Information Tech, την εταιρία TARGET SECURITY, την εταιρεία QUINCE, την εταιρεία DIGIC0M, τους εθελοντές μας και όλους τους εργαζομένους του ΟΑΚΑ, και ειδικά τους: Δημήτρη Βαλασιάδη, Ανθή Παπαηλία, Χρήστο Χριστακίδη, Αλεξία Ζώη, Σταύρο Μαδεμτζόγλου, Θανάση Δάρα, Νίκο Χατζή, Δημήτρη Μούλο.

Και τα «ευχαριστώ» δεν τελειώνουν εδώ…