Τα DVD του «1968» και στο ΑΕΚ – Κύμη

H ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι στον αγώνα της Κυριακής (13/05, 17:00), όπου η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Κύμη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League, θα ξαναθυμηθούμε την… αφορμή, που η εφετινή περίοδος εξελίχθηκε στην πιο λαμπρή της σύγχρονης ιστορίας της.

Η ταινία-σταθμός «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, που δημιούργησε την αύρα για τα κατοπινά, θα πωλείται ξανά σε μορφή DVD στο περιθώριο της αναμέτρησης. Τα DVD θα βρίσκονται στα δύο εκδοτήρια εισιτηρίων (σταθμό «Ειρήνη» και P5 του ΟΑΚΑ), καθώς και σε δύο “stand” έξω από την είσοδο VIP στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Eπίσης, την Κυριακή οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το κίτρινο συλλεκτικό t-shirt της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2018, που φόρεσαν οι τροπαιούχοι του Basketball Champions League μετά τον Τελικό με Μονακό, αλλά και ένα μαύρο t-shirt έκπληξη.

Θα πωλούνται στο Εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη», στο εκδοτήριο P5 του ΟΑΚΑ, και έξω από την είσοδο VIP του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Τέλος, μετά από «απαίτηση» πολλών φίλων της ΑΕΚ θα επαναδιατεθεί δωρεάν στο κοινό, στο περιθώριο του αγώνα με την Κύμη, το ιστορικό (πια) Match Programme της «Βασίλισσας», που είχε κυκλοφορήσει για τις ανάγκες του F4 του BCL.