Τα «Διαρκείας» στη διάθεση των νέων κατόχων

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι είναι διαθέσιμα από ΣΗΜΕΡΑ τα Εισιτήρια Διαρκείας της «Βασίλισσας» 2023-2024 και για νέους κατόχους. 

Η παρουσία όλων των «Ενωσιτών» στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων – για να συνεορτάσουμε την ιστορική εκατονταετηρίδα – θεωρείται επιβεβλημένη.    

Προμηθευόμαστε ηλεκτρονικά Εισιτήριο Διαρκείας για να στηρίξουμε την Ομάδα μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.    

Για άλλη μία χρονιά, η ΑΕΚ BC παρέχει προνομιακές τιμές στις Οικογένειες και στις Γυναίκες:    

Για τη διαδικτυακή αγορά Διαρκείας πατήστε ΕΔΩ 

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ   

Για την ΑΕΚ BC  τα χαμόγελα των παιδιών και η παρουσία τους στο γήπεδο συνιστούν βασική προτεραιότητα. Γι’ αυτό καλούμε όλες τις οικογένειες να αξιοποιήσουν τα οικογενειακά πακέτα στις προνομιακές τιμές για τα Τμήματα EXECUTIVE και AEK CLUB και BASELINE (Η παραπάνω προσφορά ισχύει για παιδιά έως 17 ετών).    

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ   

Γιατί και οι γυναίκες έχουν τη θέση τους στο γήπεδο… Καλούμε όλες τις γυναίκες να αγοράσουν το δικό τους Εισιτήριο Διαρκείας στις προνομιακές τιμές των Τμημάτων EXECUTIVE και AEK CLUB.    

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ   

ΑΜΕΑ: Για την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας στο Τμήμα 8 στην τιμή των 70€ είναι υποχρεωτική η προσκόμιση φωτοτυπίας της βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.    

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ    

Μέσω Διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.aekbc.gr και www.more.gr (by viva)    

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:30    

MORE (VIVA) τηλεφωνικού κέντρου: 211 7700000. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 Ηλεκτρονική διεύθυνση τμήματος εισιτηρίων: tickets@aekbc.gr    

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ – επιβεβαίωση με λογιστήριο   

Με κάρτες    

• Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 6 άτοκες δόσεις).    

• Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)    

• Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)    

Με κατάθεση σε λογαριασμό 

OPTIMA BANK

IBAN: GR72 0340 0100 0100 3337 0027 197. – ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014 

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο». Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής. 

Με μετρητά    

Για αγορές στο Τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.    

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   

Οι κάρτες Διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.    

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK BC διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου Διαρκείας.    

Με επιπλέον χρέωση courier 3€ οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα Διαρκείας τους ταχυδρομικά.