Τα «αποκαλυπτήρια» της νέας εμφάνισης

Η τριπλή εμφάνιση ή αλλιώς οι 5 φανέλες, που θα φορέσει η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 «αποκαλύφθηκαν» στη σημερινή παρουσίαση των Άνω Λιοσίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου «Φαίδων Κωνσταντουδάκης».

Την 3η (συλλεκτική) εμφάνιση, την επέλεξε ο κόσμος της ΑΕΚ σε διαδικτυακή ψηφοφορία και την «ανέδειξε» ενώπιον των παρευρισκομένων ο αρχηγός της Ομάδας μας, Δημήτρης Μαυροειδής.

Παράλληλα, έγινε η παρουσίαση της Βασική Χορηγού της «Βασίλισσας», Betsson.gr, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στηρίζει την ΑΕΚ BC.

H ομιλία του κ,. Παναγιώτη Τριαντόπουλου, Managing Director της AEK BC:

«Η παρουσίαση της νέας φανέλας σηματοδοτεί τη νέα εποχή. Μετά από δύο χρόνια μη κανονικότητας εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε την κοινωνία, άρα και τον αθλητισμό, ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στο μπάσκετ, που πιστεύουμε, που ελπίζουμε.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τη βασική μας Χορηγό, και τον κύριο Μαρίνο, οι οποίοι σε μια μεταβατική περίοδο συνεχίζουν να μας στηρίζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θεοδωρόπουλο. Εγκαινιάζουμε και τη συνεργασία μας με τη VIVΑ, το λογότυπο της οποίας θα εμφανιστεί στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Μαζί αγωνιζόμαστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και δύναμη και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας».

Ομιλία του κ. Θάνου Μαρίνου, Managing Director της Betsson Greece:

«Η Betsson πέρα από μία στοιχηματική εταιρεία, είναι μία εταιρεία που βοηθάει και δίνει πάντα πίσω στην κοινωνία. Ο σκοπός της εταιρείας από τη στιγμή που μπήκε στην αγορά το 2021 είναι να γίνει αρωγός και συμμέτοχος μαζί σε οτιδήποτε καλό μπορεί να γίνει στον ελληνικό αθλητισμό. Έτσι όταν κληθήκαμε πέρσι να βάλουμε πλάτη σε αντίξοες συνθήκες  και η αλήθεια είναι πως υπήρχε και μία έκπληξη γιατί είχαμε κλείσει το μπάτζετ μας για το χρόνο, το κάναμε αμέσως και με μεγάλη χαρά. Και είδαμε μία ομάδα, η οποία πέρα από το διοικητικό κομμάτι που λειτουργεί σωστά, που είχε και τους παίκτες να δίνουν τα πάντα σε αντίξοες συνθήκες όπως είπα και νωρίτερα. Κατά τη δική μου άποψη, η ομάδα δεν είναι ούτε εμείς, ούτε ο πρόεδρος, ούτε οι διοικητικοί υπάλληλοι. Είναι ο προπονητής και οι παίκτες.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε έναν πολύ θερμό χαιρετισμό και στον προπονητή και στους παίκτες. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όποιους στόχους έχουν βάλει και πάνω απ’ όλα υγεία και να φέρουν νίκες στο «Δικέφαλο». Από εκεί και πέρα η Betsson μαζί με την ΑΕΚ θα προβεί σε μία σειρά δράσεων, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο σε διάφορα κοινωνικά στρώματα. Αυτές θα ανακοινωθούν «εν ευθέτω χρόνο» αλλά σίγουρα δεν θα είναι ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού και ούτε κάποιες υπερφίαλες δεσμεύσεις που δεν θα υλοποιηθούν. Θα είναι σε συνεργασία με την ομάδα και θα τις υλοποιήσουμε για να μπορέσουμε να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία. Η Betsson ήταν η πρώτη εταιρεία που πήρε άδεια από το ελληνικό κράτος το 2021 για να προσφέρει στοιχηματισμό στην ελληνική αγορά και πάντα θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Έτσι και εδώ θεωρούμε ότι έχουμε βρει μία συνεργασία που λειτουργεί, είναι μία ομάδα που θέλουμε να ακολουθήσουμε και για δεύτερο χρόνο και έχω και την αίσθηση πως θα συνεχίσει και για τα υπόλοιπα χρόνια. Από εκεί και πέρα και εγώ καλώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ οτιδήποτε πρόταση έχουν να μας την κάνουν καθώς είμαστε πολύ ανοιχτοί σε προτάσεις.

Πέρα από τη στενή σχέση που έχουμε με τη διοίκηση αλλά και το Τμήμα Μάρκετινγκ, αλλά και αυτήν που θα αναπτύξουμε με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, θέλουμε και από τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στείλει όποια ιδέα θεωρεί ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης το οποίο θα αναπτύξουμε».

Η ομιλία Αλέξη Χατζόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου FILA Greece:

«Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας, να συνεχίζουμε και εφέτος με την ΑΕΚ. Είναι ίσως μια από τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες. Φτάσαμε εφέτος στον όγδοο χρόνο μιας  χορηγίας με την ομάδα της ΑΕΚ, που πραγματικά ζήσαμε πάρα πολύ όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να ζήσουμε πολλές ακόμη. Η FILA έχει μια ιστορία με το μπάσκετ και με τον αθλητισμό γενικότερα, από το 1911, όταν ξεκίνησε πριν από 111 χρόνια, στην παρουσίαση του αθλητισμού, ενώ είχε μεσουρανίσει τη δεκαετία του 1990 με τον Grant Hill, που μας έχει δώσει πολλή έμπνευση στο να δημιουργήσουμε αυτές τις φανέλες που θα δούμε σήμερα, αλλά και με τη συμμετοχή μας με το μπάσκετ στη χώρα μας.

Ελπίζουμε οι φανέλες που θα φορεθούν να φέρουν γούρι και πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Πέραν αυτού είναι πολύ σημαντικό, ότι μια από τις τρεις εμφανίσεις επελέγη με ψηφοφορία από τους φιλάθλους και είναι πολύ όμορφο ότι η ομάδα έχει αυτή τη στενή και διαδραστική σχέση με τον κόσμο, ούτως ώστε να παίρνει από εκείνον ότι αγαπάει και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. Πιστεύουμε κι εμείς, ότι μέσα στη χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε πολλά πίσω στο κοινό της ΑΕΚ, να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους της, να βοηθήσουμε κοινοτικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια και να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στο μπάσκετ. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε το μπάσκετ να πάει ακόμη πιο μπροστά».

O Managing Director της ΑΕΚ BC, κ. Τάκης Τριαντόπουλος παρέδωσε φανέλα-δώρο στον Managin Director της Betsson.gr, κ. Θάνο Μαρίνο.

Ο General Manager της ΑΕΚ BC, κ. Γιώργος Χήνας παρέδωσε φανέλα-δώρο στον Πρόεδρο της FILA  GREECE, κ. Αλέξη Χατζόπουλο.

Ο Head Operations της ΑΕK ΒC, κ. Παναγιώτης Μάντζιος, παρέδωσε φανέλα, υπογεγραμμένη από τον Δημήτρη Μαυροειδή, στην Μαrketing Director της Viva, κα. Εύη Κεχαγιά.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΑΕΚ BC, Γιώργος Νικολάου, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «είναι έτοιμο το σχέδιο των δύο φανελών για τη γενέθλια/επετειακή φανέλα των 100 χρόνων, μία από τις οποίες εν όψει 2024 θα επιλέξει ξανά ο κόσμος της ΑΕΚ.