Τα Αετόπουλα της ΑΕΚ «ψηφίζουν» τον MVP

Η ομάδα των Εφήβων της ΑΕΚ έπειτα από μία εξαιρετική πορεία επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία, μετά από τρία χρόνια.

Στην τελική φάση τα Αετόπουλα του Βαγγέλη Τσεπέλη επιβλήθηκαν του Αθηναϊκού, των Μεσογείων και του Ηλυσιακού και πέτυχαν τον πολυπόθητο στόχο, που αποτελεί την απαρχή της αναγέννησης και των Τμημάτων Υποδομής.

Οι πρωταγωνιστές-αθλητές της ΑΕΚ μίλησαν για λογαριασμό της ΑΕΚ Β.C., ενώ έχρισαν «ΜVP» τον Νίκο Καμαριανό (18 χρ., 1μ.98), μέλος και της ομάδας Ανδρών της «Βασίλισσας».

Τα Αετόπουλα απάντησαν στα παρακάτω ερωτήματα: 1) Ποιο ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας, 2) Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος συμπαίκτης;

Δημήτρης Μωραϊτης: «Η σκληρή δουλειά, η καλή χημεία και το κλίμα. MVP o Kαμαριανός».

Νίκος Καμαριανός: «H καλή προσπάθεια έδωσε το αποτέλεσμα. MVP δεν υπάρχει. Aφοσίωση και πιστεύω ότι θα κερδίσω κάτι από το μπάσκετ».

Θοδωρής Τσιαμπάς: «Γίναμε μία ομάδα. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και δεν δυσκολευτήκαμε πολύ να καταφέρουμε τον στόχο. ΜVP o Mωραϊτης».

Φώτης Γεωργίου: «Η ομαδική δουλειά, όλοι συνεργαζόμασταν άριστα και ακόμα και στις ήττες ήμασταν ενωμένοι. Όλοι μας ΜVP».

Χρήστος Τάφα: «Οι πολλές ώρες στο γήπεδο, η σκληρή προπόνηση και η ομαδικοτήτα που μας διακατείχε. MVP o Kαμαριανός. Το μέλλον είναι δικό μας».

Αντώνης Πρόφκα: «H σκληρή δουλειά και ότι μείναμε ενωμένοι. MVP o Mωραϊτης».

Θοδωρής Τσακιρίδης: «Η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. MVP o Καμαριανός».

Σπύρος Παπαγιαννόπουλος: «Oι σκληρές προπονήσεις και η ομαδικότητα. MVP ο Καμαριανός. Αβέβαιο το μέλλον προσπάθεια και βλέπουμε».

Σωτήρης Χρηστάκος: «H σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. MVP o Καμαριανός».

Αλέξανδρος Κουβελάς: «Σκληρή δουλειά. Γίναμε ομάδα και μέσα από αυτό κερδίσαμε την άνοδο. Καμαριανός. Δουλειά και βλέπουμε. MVP ο Καμαριανός»