Σύσκεψη της «Επιτροπής Γηπέδου»

Οι ενέργειες εντός και εκτός των τειχών για τη μετακίνηση της «Βασίλισσας» στο νέο «σπίτι» της, στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, εντείνονται.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ποικίλες δραστηριότητες και ανάγκες, που προκύπτουν στο παρόν μεταβατικό στάδιο, συστάθηκε «Επιτροπή Γηπέδου», η πρώτη σύσκεψη της οποίας πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Λεωφόρου Ηρακλείου 466 και Κύπρου, στο Νέο Ηράκλειο.

Στην «Επιτροπή» συμμετέχουν μεταξύ άλλων εξέχουσες προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο, ήτοι ο οικονομολόγος – καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Παπανικολάου, το έμπειρο στέλεχος του τουριστικού τομέα, Γιώργος Χατζηιωσήφ, ο ιστορικός ερευνητής – υποψήφιος διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος Προγράμματος «Φυλή 2021» Γιώργος Πραχαλιάς, ο επιχειρηματίας – αρμόδιος για εμπορικά θέματα, Γιώργος Κοσιφολόγος.

Από πλευράς ΑΕΚ ΒC στην πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής μετείχαν ο μεγαλομέτοχος κ. Μάκης Αγγελόπουλος και οι κ.κ. Χάρης Κουτάς, Αλέξανδρος Αλεξίου, Ηλίας Μπόβαλης, Αντώνης Παπαντώνης, Γιώργος Νικολάου.