Συνεργασία με τη MEDI JEUNESSE

Η ΑΕΚ Β.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη MEDI JEUNESSE.

Τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE, μοναδικός εκφραστής της σύγχρονης αντίληψης της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα, από την ίδρυση τους το 1990 μέχρι σήμερα, λειτουργούν με πιστή λίθο την ιατρική κάλυψη και την εγγύηση του αποτελέσματος.

Η φιλοδοξία των MEDI JEUNESSE στηρίζεται στο αξίωμα ότι η φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς είναι βασική υποχρέωση κάθε ανθρώπου, οποιαδήποτε ηλικίας, καθόσον είναι καλύτερο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.

Η αρχική και αδιάλειπτη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο της εμφύτευσης και μεταμόσχευσης μαλλιών προ 25ετίας, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα έχοντας πλέον διευρύνει το πεδίο δράσης της στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής.

Με παρουσία και συνεχή εξέλιξη σε πάνω από 60 διαφορετικές θεραπείες ιατρικού περιεχομένου, τα MEDI JEUNESSE έχουν εδραιωθεί σήμερα  στη συνείδηση του κοινού ως η 1η και πιο αξιόπιστη επιλογή.

Βασικό χαρακτηριστικό μας η τάση για πρωτοπορία και συνεχούς εξέλιξης στις ιατρικές υπηρεσίες κοσμητικής, στο πλαίσιο της όποιας παρουσιάζουν το Cryo Jeunesse!

H Χορηγία

Το Cryo Jeunesse αποτελεί την κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων στον χώρο της ιατρικής αισθητικής και όχι μόνο! Προσφέρει ολόσωμη κρυοθεραπεία η οποία συνιστά μια ολοκληρωμένη θεραπεία αναζωογόνησης και αποκατάστασης σε μόλις λίγα λεπτά. Οι χαμηλές θερμοκρασίες διεγείρουν την αύξηση του μεταβολικού μας ρυθμού και προκαλούν την μείωση του στρες με άμεσα αποτελέσματα στην ποιότητα της ζωής μας.

Οι αθλητές της ΑΕΚ B.C. μέσω της συνεργασίας με τα ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MEDI JEUNESSE θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες της κρυοθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση για τη σεζόν 2017-2018, όπως ακριβώς και οι πρωταθλητές του υψηλότερου επιπέδου, όπως ο LeBron James και ο Cristiano Ronaldo οι οποίοι εντάσσουν την κρυοσάουνα στην καθημερινότητά τους.

Στις 28/11/2017 παραδώσαμε τον πιο εξελιγμένο θάλαμο ολόσωμης κρυοθεραπείας  (JUKA) στα υπερσύγχρονα αποδυτήρια της ΑΕΚ προς χρήση των αθλητών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις κρίσιμες αναμετρήσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον όμιλο των MEDI JEUNESSE, αυτή η χορηγία να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια της AEK B.C., για να επανακτήσει τα σκήπτρα της ως «Βασίλισσα» του ελληνικού Μπάσκετ.