Συνεργασία με Medella Nutrition

“Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Medella Nutrition, στα πλαίσια του χορηγικού της προγράμματός. Η υποστήριξη των ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών αθλητών υψηλού επιπέδου, με ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα ειδικής διατροφής για αθλητές, αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας μας”.

Η εταιρεία Medella Α.Ε.Β.Ε. είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που από το 2006 ασχολείται αποκλειστικά με την ειδική και κλινική διατροφή στην Ελλάδα.

Ως  Medella Health Care  στον τομέα της κλινικής διατροφής.

Ως Medella Nutrition στους τομείς της ειδικής διατροφής για αθλητές, για παιδιά, για απώλεια βάρους αλλά και στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων. 

Η ειδική στην αθλητική διατροφή, επιστημονική ομάδα της Medella Nutrition θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών της ΚΑΕ ΑΕΚ με τα προϊοντα ειδικής διατροφής για αθλητές Go2 Sport τα οποία εισάγει στην Ελλάδα σε συνεργασία με την διακεκριμένη Γαλλική εταιρεία Nutrisens Sport Nutrition καθώς και με υπηρεσίες που θα υποστήριζουν τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των αθλητών.

Η Medella Nutrition καλωσορίζει με πολύ χαρά τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Όλοι στην εταιρεία μας αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην μεγάλη επιστροφή της “Βασίλισσας”.

 

Για μας και για όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.medellanutrition.gr ή το τηλέφωνο 8013003098

Υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας κα Τέτη Κουκλάδα, email: tkouklada@medella.gr