Συνεργασία με εταιρία ΤΖΕΛΑΛΗΣ

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ κλείνει 37 χρόνια παρουσίας στο χώρο του Αθλητισμού παρέχοντας όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα ή ένας αθλητής για να πρωταγωνιστήσει παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας και συγχρόνως παραμένοντας πιστοί στην καινοτομία και στην ποιότητα των προϊόντων της. Είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εισαγωγείς των McDavid, Mueller, SKLZ, Triggerpoint, Rocktape, Blazepod, Sofsole, Harbinger, και άλλων εταιρειών καλύπτοντας το χώρο των Αθλητιατρικών, Ορθοπαιδικών προϊόντων, ειδών και βοηθημάτων εκγύμνασης και αποκατάστασης. 

Καλωσορίζουμε την αμερικανική εταιρεία ενυδάτωσης & συμπληρωμάτων διατροφής BIOSTEEL της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η ΤΖΕΛΑΛΗΣ Group. Το ενυδατικό αυτό ποτό περιέχει στέβια και όχι ζάχαρη όπως τα άλλα ποτά της αγοράς, είναι μόλις 15 θερμίδων/500ml, προσφέρεται σε 7 γεύσεις και είναι το επίσημο ποτό των μεγαλύτερων ομάδων του ΝΒΑ όπως τους L.A. LAKERS, Dallas MAVERICKS, Philadelphia 76ERS, Miami HEAT, Brooklyn NETS, Toronto RAPTORS. 

Η εταιρία ΤΖΕΛΑΛΗΣ ανακοινώνει:

«Με μεγάλη μας χαρά στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΚΑΕ ΑΕΚ για την νέα αγωνιστική χρονιά (2022-2023) και ευχόμαστε διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας!»