Συνεργασία με ΕPSILON NET

Η AEK BETSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου, EPSILON NET.

Την καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της «Βασίλισσας» και είμαστε σίγουροι πως με συνεργάτες τέτοιας ποιότητος θα παραμείνουμε σε τροχιά διακρίσεων.

Ποια είναι η EPSILON NET :

Είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης.

Απασχολεί 1200+ εργαζόμενους και διαθέτει δίκτυο 500 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Ο Όμιλος, ως ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων επενδύει αδιαλείπτως σε τεχνολογίες αιχμής, προσφέρει μια σειρά συνολικών λύσεων και για τις πιο απαιτητικές σύγχρονες ανάγκες και αποτελεί έναν one-stop-shop προορισμό για τον σύγχρονο επαγγελματία, καθώς προσφέρει συνδυαστικά εξειδικευμένη ενημέρωση 24/7 και υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Σήμερα, είκοσι εννέα κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο τους είναι οι θυγατρικές του Ομίλου EPSILON NET, διασφαλίζοντας την ηγετική θέση του Ομίλου στην ελληνική επιχειρηματική αγορά.