Συνέντευξη Τύπου Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός –ΑΕΚ:

«Είχαμε πει τρία sos για το συγκεκριμένο ματς. Πρώτον, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, το κάναμε. Δεύτερον, να ελέγξουμε τους σουτέρ του Παναθηναϊκού, κι αυτό το κάναμε. Τρίτον, να περιορίσουμε τον Καλάθη ως δημιουργό και αυτό ήταν το μόνο που δεν κάναμε στην άμυνά μας. Στο τέλος που γυρίσαμε σε ζώνη, πάλι ο Καλάθης έκανε τη διαφορά. Επιθετικά, η δύναμή μας, είναι οι ψηλοί μας. Προσπαθήσαμε να περάσουμε τη μπάλα μέσα στο καλάθι. Δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μας έβγαλε εκτός πλάνου. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στο δεύτερο ματς».

Αν περίμενε τόσο μουδιασμένο τον ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο: «Έπαιξε πολύ πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Είχε πάρει μεγάλη διαφορά στην αρχή στην 1η περίοδο και μετά το γυρίσαμε το ματς, οπότε δεν θεωρώ ότι ήταν μουδιασμένος»

Αν θεωρεί ότι χάθηκε ευκαιρία σήμερα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει αρκετούς παίκτες. Είχε χρόνο να βρει τον εαυτό του, λόγω της διακοπής. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Αν υπάρχει πρόβλημαμε Ελονού: «Κανένα πρόβλημα. Εκνευρίστηκε από ένα φάουλ που του έδωσε ο διαιτητής και εκεί αποδιοργανώθηκε».

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε: «Νομίζω έγινε ένα ματς όπως το περιμέναμε. Δεχθήκαμε κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά κάναμε κάποια λάθη. Πιστεύω πως στο δεύτερο ματς μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και ίσως να πετύχουμε και τη νίκη».