Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ – Σαρλερουά

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με Σαρλερουά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολη. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ο Μιλόσεβιτς ήταν εκτός προπόνησης. Φοβόμουν το ματς, αλλά αρχίσαμε πολύ καλά. Η άμυνα μας, δεν ήταν πολύ καλή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά τακτικά λάθη, αλλά στην επίθεση είχαμε καλή μέρα και βρήκαμε πολλά ανοιχτά σουτ. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από δεύτερο ημίχρονο. Ο Τσαλμπούρης προπονήθηκε καλά. Άξιζε να παίξει. Σκέφτομαι πολύ το πως να του δώσω περισσότερες ευκαιρίες γιατί το αξίζει».

Για την κατάσταση του Μαυροειδή: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ούτε και ασήμαντο. Πρέπει να τον προσέξουμε. Σίγουρα πρέπει να τον προστατέψουμε. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Να δούμε στις επόμενες ημέρες την κατάσταση του».

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης, τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είχαμε απουσίες και λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά από νωρίς και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Νιώθω πολύ καλά. Ήμουν έτοιμος να πάρω την ευκαιρία μου».

Ο προπονητής της Σαρλερουά, Φούλβιο Μπαστιανίνι, ανέφερε: «Αρχίσαμε πολύ άσχημα το ματς, χωρίς ενέργεια. Είχαμε πρόβληματα στο ένας εναντίον ενός και μας πήραν πολλά επθετικά ριμπάουντ. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν όμως τα ριμπάουντ. Το πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα».

Για του στόχους της Σαρλερουά: «Ξέραμε ότι Μπεσίκτας και ΑΕΚ είναι δύο σπουδαίες ομάδες. Ο στόχος είναι πάντα ίδιος για Σαρλερουά. Να παίζουμε για το καλύτερο σε κάθε αγώνα».

Ο Νιλς Μάρνεγκρεϊβ, σημείωσε:  «Αρχίσαμε το ματς χωρίς ενέργεια και με πολλά λάθη. Όταν παίζεις με μια ομάδα με την ΑΕΚ και της επιτρέπεις να τρέχει, είναι πολύ δύσκολο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο ματς».