Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Όταν ήλθα στην Ελλάδα ήξερα που ερχόμουν. Πίστευα όμως ότι κάτι θα είχε αλλάξει. Έκανα λάθος. Αυτό που είδα τους τελευταίου μήνες και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα μου προκαλούν έκπληξη. Δεν μπορώ να παλεύω και εναντίον ανθρώπων που δεν μπορείς να τους… ακουμπήσεις. Δυστυχώς για κάποιους, η ΑΕΚ έγινε δυνατή, επικίνδυνη και αυτό δεν τους χαροποιεί. Είμαι απογοητευμένος.

Πάντα παίρνω την ευθύνη και το κάνω και σήμερα. Δεν τελείωσε τίποτα, μπορούμε να κερδίσουμε στην Πυλαία και να επιστρέψουμε στην Αθήνα, αλλά αυτή την μάχη δεν μπορώ να την δώσω. Είμαι επαγγελματίας 30 και πλέον χρόνια και δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αλαζονεία. Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι. Τους δημιουργεί πρόβλημα, επειδή ανεβαίνει. Είμαι προπονητής και υπεύθυνος για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο μέλλον».

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Πρέπει για πρώτη φορά φέτος να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν το έχουμε κάνει σε όλη τη σεζόν και πρέπει να το κάνουμε τώρα, για να μην πάμε για… διακοπές. Να πάμε στην Πυλαία για να κερδίσουμε και να έρθουμε ξανά πάλι εδώ».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε αρκετά διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί, ωστόσο, καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Μέτρησε ποιος ήταν πιο ήρεμος, πιο τυχερός να πάρει την κατάλληλη ευκαιρία. Δεν λέει τίποτα για μένα η νίκη. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα καλό ρόστερ και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια της με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είχαμε μεγαλη αδυναμία στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε και να κλείσουμε τη ρακέτα μας στη συνέχεια και το καταφέραμε. Σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς της ΑΕΚ και αυτό μέτρησε για να γυρίσουμε το ματς».

Ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: «Όπως είχαμε πει αυτά τα ματς των πλέι οφ τα σημαδεύαμε όλη την χρονιά. Είχαμε το μειονέκτημα αλλά ήταν το ματς που περιμέναμε. Ο Σχορτσιανίτης μας άλλαξε το πλάνο, ωστόσο, ανταποκριθήκαμε όμως καλά και φανήκαμε δυνατοί όταν η ΑΕΚ πήρε διαφορά. Πήραμε το πλεονέκτημα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά. Δεν τελειώσε τίποτα γιατί η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη. Έχουμε την πίεση και μπορούμε να τελειώσουμε την σειρά στην έδρα μας. Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να έλθει ο κόσμος να μας στηρίξει χωρίς καμία δικαιολογία».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, τόνισε μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου:

«Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν. Η ΑΕΚ δεν δέχεται μηνύματα από κανέναν. Είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλο κλαμπ. Είναι υπερήφανη από τη φύση της, τα γονίδια της και υπερήφανη θα μείνει. Υπερήφανη θα μείνει και θα αποφασίζει μόνη της, για την ιστορία της. Δεν πρόκειται να πτοηθούμε ό,τι και να κάνουν κάποιοι. Προχωράμε. Εδώ θα είμαστε».