Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ – Ντιναμό Σάσαρι

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με Ντιναμό Σάσαρι:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση. Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε μια ομάδα με που επιθετικά είναι πολύ καλή. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο, αλλά είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση και την οργάνωση με την απουσία του Ιβάνοβιτς. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, γιατί δεν είχαμε περιθώριο για άλλη ήττα μετά το ματς με την Μπεσίκτας. Μπορούμε να χαρούμε όμως για τα επόμενα δέκα λεπτά και να αφοσιωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό του Φάλκερ και την κατάσταση του απόντα Νίκολα Ιβάνοβιτς: «Ο Φάλκερ πάνω που άρχισε να παίζει καλά τη μια φορά αρρώστησε και τώρα τραυματίστηκε. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Θα εξεταστεί και θα δούμε. Ο Ιβάνοβιτς είναι πολύ καλύτερα. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τόνισε: «Κάναμε καλό παιχνίδι από την αρχή. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και ελέγξαμε το ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μετά την ήττα από την Μπεσίκτας είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος. Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Ο προπονητής της Ντιναμό Σάσαρι, Φεντερικό Πασκίνι, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε πολύ καλό ματς. Εμείς δεν είχαμε αρκετή ενέργεια, ίσως γιατί παίξαμε τρία ματς σε έξι μέρες. H AEK βρήκε αυτοπεποίθηση με τα μακρινά σουτ κι εμείς πάντα πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα. Αν θέλεις να είσαι συνεπής, θα πρέπει να μάθεις να παίζεις συνεχόμενα ματς. Εμείς παίζουμε πάντα καλύτερα στην έδρα μας, αλλά θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και εκτός έδρας. Μπορούμε να χάσουμε, αλλά να έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς για το ιταλικό πρωτάθλημα».

Ο Ροκ Στίπτσεβιτς τόνισε: «Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν είχαμε ενέργεια, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να κερδίσει εύκολα. Θα πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας αυτή την αναμέτρηση και να δούμε το ματς με την Αρμάνι».