Συνεχίζονται οι εγγραφές

H Eλληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ» (Saint Joseph) και η ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA προχωρούν μαζί και την περίοδο 2020-2021.

H ΑΕΚ BC ΑCADEMY λειτουργεί στο Κλειστό Γυμναστήριο, που βρίσκεται εντός της σχολικής εγκατάστασης του “Saint Joseph” (επί των οδών Θεσσαλονίκης 2 και Ράλλη, Πεύκη), τις ημέρες Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Η ΑΕΚ BC – υπό τη νέα Διεύθυνση Υποδομών και Ακαδημίας – ανταποκρίθηκε στο πάγιο αίτημα ετών, που έγινε ακόμη πιο έντονο τον τελευταίο καιρό, και αποφάσισε να συστήσει και Τμήματα Κοριτσιών. Στόχος η επιστημονική εκμάθηση της τεχνικής και της τακτικής του αθλήματος, σκοπός η κοινωνικότητα, η ομαδικότητα, η πειθαρχία, αλλά και η ευρύτερη μεταλαμπάδευση των αξιών και αρχών του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε, ότι θα λειτουργήσουν Τμήματα Αγοριών γεννηθέντων το 2006 έως το 2015 και Τμήματα Κοριτσιών γεννηθεισών το 2010 έως το 2015.

Όσοι γονείς ή κηδεμόνες επιθυμούν τα παιδιά τους να ενταχθούν στο Πρόγραμμα ΑΕΚ, μπορούν να προσέρχονται, με μάσκα και αποστάσεις (βάσει των οδηγιών των αρμόδιων Υπουργείων), Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00 – 17:00 στα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος Press), προκειμένου για την εγγραφή στην Ακαδημία.

Εγγραφές πραγματοποιούνται και  στις εγκαταστάσεις του “Saint Joseph” κατά τις ώρες των προπονήσεων, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, στα τηλ. 2102821008, 6937001371 & 6944556663, ή για να εγγραφείτε άμεσα πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες των ειδικών και το υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η υγεία των αθλητών και αθλητριών, αλλά και των προπονητών και των λοιπών εμπλεκομένων, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.